Om Food Diagnostics

Food Diagnostics A/S blev etableret i 2002 af Tonny Nielsen. Virksomheden er i dag aktivt tilstede i Danmark, Grønland, på Færøerne og Island med eget personale og kontorer. Vores andre skandinaviske samarbejdspartnere er Scandinavian Diagnostics AB i Sverige og Labolytic A/S i Norge.

Food Diagnostics har et hold af dygtige produktspecialister, hvilket gør os til en utroligt videnstung virksomhed. Vi brænder for at give professionel rådgivning og i tæt samarbejde med kunden lave en grundig behovsafdækning. Alle vores specialister har en akademisk uddannelse og en levnedsmiddelfaglig baggrund. Vi sætter professionel rådgivning af høj kvalitet i højsædet.

Vi tilbyder Danmarks absolut bedste udbud af innovative produkter til hygiejnekontrol, samt til produktkontrol indenfor mikrobiologi og biokemi.

Internationalt samarbejde

Vort speciale er hurtigmetoder og gennem et nært samarbejde med internationale virksomheder og forskningsmiljøer, holder vi os hele tiden på forkant med den nyeste teknologi indenfor området. Vi ser det som vores fornemmeste opgave, at være mere end blot et forhandlerled, og vi gør derfor en ære ud af at vejlede og rådgive.

I samarbejde med kunden analyserer vi behov og rådgiver om implementering af løsninger, der sikrer kunden væsentlige fordele gennem en sikrere, hurtigere og mindre arbejdskrævende metode til frigivelse af produkter.

En helhedsløsning fra Food Diagnostics er en investering, der tjener sig ind på kort tid.