was successfully added to your cart.

Håndholdte refraktometre til måling af salt

By februar 28, 20192018

Håndholdte refraktometre til måling af salt

Måling af salt er en af de oftest udførte målinger ved fødevarefremstilling. Tit vil denne målinger være vigtig i henhold til virksomhedens risikoanalyse.

En præcis og hurtig måling er derfor vigtig i forhold til at sikre en god kvalitet af fødevarerne. Resultaterne giver mulighed for at kontrollere og optimere produktionen, ved løbende at måle koncentrationerne i råvarer, halvfabrikata og færdigvarer.

Food Diagnostics forhandler håndholdte digitale saltmålere, som med en lille prøvemængde, hurtigt og nemt kan give dig resultat.  De er meget robuste og kan klare den nogle gange hårde behandling måleinstrumenter udsættes for i en produktion. Desuden er de IP65 godkendte og kan tåle at blive afskyllet under rindende vand.

Som noget nyt kan vi tilbyde PAL-SALT PROBE, som kan måle saltkoncentrationen i faste prøver. Måleområdet er 0,0% – 7,0% NaCl, med en præcision på 0,1%.

Tag et kig i Saltmeter guiden og læs bl.a om de forskellige refraktometre, find protokoller og måleteknikker til måling i diverse fødevarer, og se fordelene ved at anvende et refraktometer til saltbestemmelse frem for titrering.

Produkt specialist

Helle Madsen

Helle_K
For yderligere oplysninger, kontakt Helle Kirkegård Madsenhelle@fooddiagnostics.dk eller mobil: 2054 4066.

Leave a Reply