BESTILLING:

Fooddiagnostics.dk er en webside rettet mod erhvervshandel (B to B), derfor er den almindelige forbrugerret ikke gældende ved køb igennem Fooddiagnostics.dk

Systemet sender dig straks en ordrebekræftelse på den e-mail, du har opgivet under kundeoplysninger. Dette er ikke en bekræftelse på, at ordren er ekspederet, men udelukkende på at den er modtaget i vores system.

Når din bestilling er ekspederet, får du igen en elektronisk meddelelse.

PRISER :

Alle viste priser er ekskl. 25 % moms.

BETALING :

En elektronisk faktura i PDF format fremsendes pr. e-mail, når din ordre afsendes fra vort lager.

Betalingsbetingelser er netto 14 dage, med mindre andet er aftalt.

LEVERING :

Vi sørger for levering. Fooddiagnostics.dk kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos PostNord.
Forsendelser bliver som udgangspunkt ikke leveret, hvis ikke leveringen kvitteres for. Ønskes en forsendelse henstillet, fx foran døren til jeres virksomhed, skal dette oplyses ved ordreafgivelse. Denne forsendelse anses derfor som leveret ved henstilling, hvorfor risiko for f.eks. tyveri, skade eller bortkomst af varerne er købers risiko.

Fragt- og miljøbidrag er 150,00 kr. ekskl. moms.

Ordrer bestilt pr. mail eller telefon som er under 1000,00 kr. påføres ekspeditionsgebyr på 250,00 kr.
Ordrer under 1000,00 kr. der bestilles i webshoppen fritages for ekspeditionsgebyr.
Ordrer til levering til Grønland, Island og Færøerne beregnes særskilt fragt.

Lagervarer leveres indenfor 1-3 arbejdsdage. Skaffevarer leveres efter aftale (du vil blive kontaktet af kundeservice om forventet leveringstid).

FORTRYDELSESRET :

Bemærk at der ikke er fortrydelses / retur ret på varer købt gennem Fooddiagnostics.dk.

HOLDBARHEDER:

Food Diagnostics handler med produkter med holdbarheder fra uendelig til 15 dage (fx blodagar plader), derfor er det umuligt at oplyse en generel minimum holdbarhed. Vi garanterer dog på alle produkter (undtagen klar-til-brug agarplader som fx blodagar plader) minimum 1 måneds restholdbarhed fra afsendelse fra vores lager. I langt de fleste tilfælde har vores produkter mellem 3-12 måneders holdbarhed, og vi bestræber os altid på at sikre kunden så lang holdbarhed som muligt. Som kunde kan du få oplyst forventet holdbarhed på et produkt ved bestilling.

REKLAMATIONSRET / VARERETURNERING:

Food Diagnostics yder 12 måneders reklamationsret, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Food Diagnostics indenfor 14 dage fra modtagelse. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationsager afholder Food Diagnostics returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

REKLAMATION OG VARERETURNERING:

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:

Food Diagnostics A/S
Søndre Kajgade 7-9
8500 Grenaa
Email: info@fooddiagnostics.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende information følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil en evt. refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

REFUSION:

I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Fooddiagnostics.dk har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

PERSONLIGE OPLYSNINGER :

Ingen personfølsomme oplysninger der registreres på www. Fooddiagnostics.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Fooddiagnostics.dk.

Hjemmeside og webshopsystemet anvender cookies, som kan læses mere om i vores cookie- og privatlivspolitik nederst på siden.

Under et køb udbeder vi informationer udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos Fooddiagnostics.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

FORBEHOLD :

Vi tager forbehold for afgiftsændringer, udsolgte varer, leveringssvigt , pris- eller tastefejl m.m.

Fooddiagnostics.dk kan ikke holdes ansvarlig for forkert brug og fejlfortolkning af de anvendte tests, instrumenter og/eller resultaterne deraf.