was successfully added to your cart.

Hygicult – en god kending der stadig holder

By februar 21, 20192018

Hygicult

en god kending der stadig holder

Ukompliceret og eneste validerede test til kontrol for mikrobiologi, der ikke kræver specielle laboratoriefaciliteter

Til anvendelse i fødevareindustri, storkøkkener, delikatesseafdelinger, madbiler, hospitaler, vaskerier, rengøringsbranchen…

  • Pålidelig, hurtig og kosteffektiv løsning til egenkontrol
  • Kan anvendes til både overflade- og produkttest
  • Ingen prøveforberedelse. Agar er støbt på holderen
  • Kræver ikke tælling af kolonier. Tolkes via kontrolkort
  • Velegnet som transport-medie til videre analyse
null
null

Hygicult seriens 5 varianter

null
null

Hygicult TPC

til bestemmelse af totalkim.
AOAC og Nordval valideret

null
null

Hygicult E

til bestemmelse af Enterobacteriacea.
AOAC og Nordval valideret

null
null

Hygicult E/β-Gur

til bestemmelse af Enterobacteriacea og
Glucuronidase positive
bakterier

null
null

Hygicult CF

til bestemmelse af coliforme
bakterier (tarmbakterier)

null
null

Hygicult Y&F

til bestemmelse af gær og skimmel

Step 1 – Prøvetagning: Tryk kontaktfladen mod underlaget i 4 sekunder. Hold gerne fast i dipsliden i begge ender, for at sikre et jævnt tryk på hele fladen. Det hængslede led i dipsliden letter prøvetagning på plane overflader.

I tilfælde af svært tilgængelige flader kan man tage prøven med en steril vatpind vædet med sterilt vand. Prøvematerialet overføres til dipsliden ved at stryge vatpinden over dipslideoverfladen med et let tryk.

Ved flydende prøver dyppes dipsliden i væsken så hele agaren er dækket. Overskydende væske duppes fra bunden af holderen på et stykke sugende materiale inden dipsliden føres tilbage i røret.

Step 2 – Inkubering: Efter prøvetagning sættes dipsliden tilbage i røret og låget skrues på. Røret inkuberes ved en for Hygicult typen anbefalet temperatur og varighed før aflæsning op mod kontrolkort.

Step 3 – Aflæsning: Sammenlign vækst på dipslide med kontrolkort for at vurdere vækstniveau.

Leave a Reply