OM FOOD DIAGNOSTICS

Food Diagnostics ApS blev etableret i 2003 af Tonny Nielsen. Virksomheden er i dag aktivt tilstede i Danmark, Grønland, på Færøerne og Island med eget personale og kontorer.

Vores andre skandinaviske samarbejdspartnere er Scandinavian Diagnostics AB i Sverige og Labolytic A/S i Norge.

Food Diagnostics har 16 ansatte, hvoraf 8 er produktspecialister.

Alle vores specialister har en akademisk uddannelse og en levnedsmiddelfaglig baggrund. Vi sætter professionel rådgivning af høj kvalitet i højsædet.

Food Diagnostics tilbyder Danmarks absolut bedste udbud af innovative produkter til hygiejnekontrol, samt til produktkontrol indenfor mikrobiologi og biokemi.

Vort speciale er hurtigmetoder og gennem et nært samarbejde med internationale virksomheder og forskningsmiljøer, holder Food Diagnostics sig hele tiden på forkant med den nyeste teknologi indenfor området.

Vi ser det som vores opgave, at være mere end blot et forhandlerled.

I samarbejde med kunden analyserer vi behov og rådgiver om implementering af løsninger, der sikrer kunden væsentlige fordele gennem en sikrere, hurtigere og mindre arbejdskrævende metode til frigivelse af produkter.

En helhedsløsning fra Food Diagnostics er en investering, der tjener sig ind på kort tid.

Læs mere om Food Diagnostics og kundecases i vores profilmagasin »