Kategorier

Toucan Active Plus Auto

Tilgængelig på restordre

Varenummer TA+ Auto Kategorier , ,

Beskrivelse

Toucan Active Plus Auto er som navnet lyder en “automatiseret Toucan Active Plus”. Den tilsluttes direkte til vandforsyningen og har egen lille salttank med dispenser.
Herfra kan den producere batch i den støttelse du ønsker, vi anbefaler max 40L.

Maskinen bruger elektrolyse til, at omdanne vand (H2O) og almindeligt husholdningssalt (NaCl) til Hypoklorsyre, en uskadelig væske som kaldes for ECA (Electro Chemical Activated) vand eller aktivt klor.

Frit Klor ppm: 500 ppm
Saltmængde: 3 gram
Aktiveringstid: Laver 5L på 40 minutter

Hypoklorsyre dannes naturligt i mennesker og dyr som værn mod infektioner, og er op til 100 gange mere effektiv som desinfektionsmiddel end traditionelle klorforbindelser.

ECA har en pH værdi i brugsopløsning på ca. 8,2 og er derfor fuldstændig ufarlig at arbejde med ift. andre traditionelle desinfektionsmidler.

Udover den desinficerende virkning, nedbryder ECA vand aktivt biofilm over tid.

ECA vand er godkendt af Fødevarestyrelsen til desinfektion af fødevarekontaktflader i fødevareproduktion, fiskefartøjer og kvægbesætninger uden afskylning.

Toucan Active Plus leveres desuden med hhv. 1 x sprayflaske dispenser og 1 x spand dispenser, der kan dosere den koncentrerede ECA direkte i hhv. sprayflaske og spand efter ønsket styrke.

Yderligere information

Vægt ,000000 kg
Størrelse ,000000 × ,000000 cm
EN-studier_2023 (422.597 KB)