VELKOMMEN TIL FOOD DIAGNOSTICS WEBSHOP

Formålet med denne webshop er at give dig som kunde mulighed for, at handle hos os når det passer dig. Vi ønsker at give dig mulighed for at se dele af vores omfattende produktsortiment og at du som kunde får online adgang til at se dine tidligere ordrer og samt priser.

For at få adgang til at se priser og handle i webshoppen skal du først godkendes af os. Dette bliver du ved at udfylde en “anmodning om login” formular, som du finder her.

Når vi har modtaget din anmodning sender vi dig et login og herefter vil du kunne logge på og handle.

Vores Webshop er en “Business to Business” webshop, hvilket betyder at man ikke kan handle med kreditkort og at alle priser vises excl. moms. Når du laver et køb i shoppen vil du modtage en faktura og hvis du er ny kunde hos os, kan det være vi vil bede dig om at forudbetale den første ordre.

Webshoppen indeholder rigtig mange af vores produkter, men vi opererer med over 5000 varenumre så ikke alt er at finde på hjemmesiden. Skulle der være et produkt du savner, så kontakt os, så opretter vi det gerne til dig.

Læs vores handelsbetingelser her.

Vi håber du får en god oplevelse af at bruge webshoppen og har du spørgsmål, står vi naturligvis til rådighed på telefon 8759 1666 eller mail info@fooddiagnostics.dk