was successfully added to your cart.

CDR Beverage, kontrol og analyse af drikkevarer

By oktober 1, 20192018

CDR Beverage – kontrol og analyse af drikkevarer

CDR-Beverage instrumenterne fungerer som et analyselaboratorium til analyse af henholdsvis øl/vand, vin og cider. De er udviklet til at udføre nemme og hurtige kemiske analyser direkte på produktionslinjen, eller i laboratorier uden hjælp fra personale med specifik laboratorieteknisk erfaring.

CDR-instrumenterne optimerer traditionelle testmetoder, hvilket gør dem hurtigere og lettere, samtidig med at det dog sikres at standarderne overholdes i forhold til ISO-referencemetoderne.

Instrumenterne er kompakte og praktiske, den består af: en analyse enhed baseret på fotometrisk teknologi udstyret med state-of-the-art LED teknologi, kits af præ-fyldte cuvetter klar til brug, lave toksicitetsreagenser, der specifikt er udviklet af CDRs laboratorium og special pipetter, der gør det muligt at indsamle det korrekte prøvevolumen.

Der er ikke krav til kalibrering, der kan dog udtrækkes filer fra instrumentet, så producenten har mulighed for at kontrollere at det kører og fungerer optimalt. Derudover findes der standard opløsninger til de fleste analyser, så man har mulighed for at kontrollere at testene udføres korrekt.

I CDR Beverage findes 3 instrumenter; alle tre typer findes i henholdsvis Touch og Junior model. Touch modellen har strimmel printer og kan lave 16 analyser ad gangen. Junior har ikke udskriftsmulighed og kan max køre 3 analyser ad gangen.

BeerLab, øl og urt

    • Bitterness (IBU)
    • Fermentable Sugars
    • Alcohol by Volume (ABV)
    • Acetic acid
    • Yeast Vitality
    • Vicinal Diketons (VDKs)
    • Total sulfur dioxide
    • Free Amino Nitrogen by OPA (FAN)
    • Colour
    • Starch
    • pH
    • Lactic Acid (D + L)
    • Polyphenols in beer

BeerLab, vand

    • Alkalinity of water
    • Bicarbonate in Water
    • Calcium in Water
    • Zinc in Water
    • Sulfate in Water
    • Magnesium in Water
    • Potassium in Water
    • Chloride in Water

CiderLab, cider og most

    • Acetic acid
    • Total acidity
    • Lactic acid
    • Malic acid
    • Fermentable sugars
    • Free sulphur dioxide
    • Total sulphur dioxide
    • Alcohol by volume
    • pH
    • Glycerol

WineLab, vin og most

    • Acetic acid (volatile acidity)
    • Fermentable Sugars
    • Total Acidity
    • L-Lactic Acid
    • L-Malic Acid
    • Free sulfur dioxide
    • Total sulfur dioxide
    • Alcohol by Volume
    • Yeast Assimilable Nitrogen (YAN)
    • Gluconic Acid
    • Acetaldehyde (Ethanal)
    • pH
    • Total Polyphenols Index
    • Glycerol
    • Colour (tonality and intensity)
    • Total Polyphenols
    • Total Anthocyanins
    • Polymerised Anthocyanins
    • HCl Index
    • Tannins