Scandinavian Diagnostics

Scandinavian Diagnostics er vores søsterselskab i Sverige. Vi er ligeledes partner med Labolytic i Norge, sammen er det en del af vores skandinaviske vision om at være en one-stop-shop for Fødevareindustrien, og det betyder, at vi kan tilbyde det samme produktsortiment og den samme service i hele Skandinavien.

Ísblik EHF

Ísblik er vores partner i Island. Ísbliks motto er at tilbyde specifikke løsninger til udfordrende opgaver. Levering af ECA-systemer og ECA-vand til det islanske marked er et godt eksempel på netop dette. Ísblik er også en ledende producent af tøris til det islandske marked samt specialiserede i tørisrensning.

Centrego

Engelske Centrego, der er vores leverandør af ECA systemer, har vi et partnerskab med, der går langt videre end et traditionelt leverandør/distributør forhold, det betyder, at vi sammen videns- og produktudvikler med hensyn til at skabe løsninger, der er tilpasset kundernes behov. Derudover har partnerskabet til hensigt at give en helt unik vejledning/rådgivning om ECA’s mange anvendelsesmuligheder.