Mikrobiologi

Vi tilbyder et bredt udvalg af innovative produkter til mikrobiologi. Vi har løsninger til blandt andre fødevare, – drikkevare- og kosmetikindustrien, og vi kan hjælpe med alt fra prøveudtagning til prøveforberedelse og analyse.

Vi har mikrobiologiske medier, både til konventionelle metoder og hurtigmetoder. De fleste både som dehydreret eller smelteklart medie, eller som færdige plader.

Chromogene medier anvendes ofte til Salmonella- og Listeria-analyser ved verifikation af fødevaresikkerheden. Alternativt kan der anvendes PCR, som er den hurtigste og mest følsomme metode til analyse for patogene (sygdomsfremkaldende) bakterier i fødevareproduktioner og andre miljøer.

Arbejder man med analyser i eget laboratorium, kan en automatisering være værd at overveje, hvis man vil undgå monotont arbejde. Dette kan samtidig øge præcision og nøjagtighed i jeres analyser. Her kan det være særligt relevant at anvende DiluFlow og Scan 1200.

Et særskilt område er vandaktivitet, som er et effektivt redskab til vurdering af, hvilke mikroorganismer, der kan vokse i fødevaren.

Kategorier