Beskrivelse
RIDA®QUICK Gluten quant – Kvantificering af gluten i fødevarer og overflader
RIDA®QUICK Gluten quant er et innovativt kit, som giver mulighed for at kvantificere mængden af prolaminer fra hvede (gliadiner), rug (secaliner) og byg (hordeiner) fra både svaberprøver, CIP-vand og fødevareprøver, vha. en android mobil eller en RIDA®SMART BOX. Ingen påvist krydsreaktion i 107 testede fødevarer.
Specifikationer:
- LoD:
-
- Svaber: 0,038 µg/mL gluten
-
- CIP-vand: 0,072 µg/mL gluten
-
- Fødevareprøver: 0,510 mg/kg gluten
- LoQ:
-
- Svaber: 0,20 µg/mL gluten
-
- CIP-vand: 0,25 µg/mL gluten
-
- Fødevareprøver: 3 mg/kg gluten
- Måleområde:
-
- Svaber: 0,20 – 4 µg/mL gluten
-
- CIP-vand: 0,20 – 4 µg/mL gluten
-
- Fødevareprøver: 2 – 40 mg/kg gluten
Kittet indeholder strips og væsker til 15 test. Kittet er valideret på bagværk, saucer, chokolade-indeholdende desserter, krydderier og rismel. Også valideret på overflade af rustfrit stål, samt CIP-vand.
Fordele:
- Baseret på R5-antistof: Resultatsammenlignelighed med vores øvrige glutentestsystemer.
- Enkel ekstraktionsprocedure ved brug af ekstraktionstablet.
- Hurtig analyse: Sikrer kvantitative resultater inden for 30 minutter (ELISA) eller 10 minutter (LFD).
- Forbedret kalibrering og validering: Anvendelse af matricer forurenet med hvede, rug og byg, i overensstemmelse med de seneste AOAC-retningslinjer.
- Ingen konvertering nødvendig længere: Kvantitativ analyse af glutenrester fra hvede, rug og byg på grund af kalibrering mod gluten (ikke gliadin!).
- Brugsklare reagenser, som er langtidsholdbare og forenkler testprocessen.