Kategorier

UltraSnap

Varenummer US2020-main Kategorier , , ,

Beskrivelse

UltraSnap ATP testen er en af de mest populære ATP tests i verden. UltraSnap er prøvetagningstesten til overfladesvab som passer til SystemSURE og EnSure ATP apparaterne. ”Et resultat er aldrig bedre end din prøvetagning” og med UltraSnap mener vi at du har det bedste prøvetagningsredskab som findes til en ATP måler!

Hygiena som laver testen er selv så overbevist om UltraSnaps design, at de har lavet en serie af ATP test, som bygger på UltraSnaps design, der passer til konkurrenternes apparater, i det de ved at de forbedrer konkurenternes instrumenters performance. Disse test hedder SnapShot.

Den vigtigste faktor for en ATP test er præcise og reproducerbare resultater. Til grund for gode resultater ligger kvaliteten af den biokemi som bruges i testen. UltraSnap bruger et flydende enzym, dette giver mange fordele. Især i forhold til frysetørret enzym giver flydende enzym bedre præcision, bedre signal og mere reproducerbare resultater. Det skyldes at et frysetørret enzym først skal opløses og hvis det ikke opløses ordentligt giver det en mulighed for en fejlkilde, det beskrives oftest som at man ”ryster testen til højere resultater”. Det oplever man ikke med UltraSnap.

Selve UltraSnap testen er også gennemtænkt i designet. Snap-ventilen, som frigiver det flydende enzym, er nem at knække og væsken kan let trykkes ned. Vatpinden i UltraSnap kommer aldrig i kontakt med andet end det sted, hvor man tager prøve. Vatpinden i andre ATP test skal presses igennem forskellige forseglinger for at frigive enzymet. Det forøger risikoen for at noget af den prøve, som man har samlet op, bliver skrabet af og ikke kommer med ned i måleområdet. Det sker ikke med UltraSnap

På hver enkelt UltraSnap er der påtrykt Lot. Nr. og holdbarhed for fuldstændig sporbarhed. Der er et område hvor man kan skrive hvor prøven er taget. Prøven kan aflæses med det samme eller opbevares op til 4 timer inden den aktiveres og aflæses. UltraSnap har rigtig god holdbarhed og kan klare op til 12 md. på køl fra produktionsdatoen og den er holdbar 4 uger uden for køl.

Hygiena’s ville gerne bevise at deres ATP system er et af de bedste og derfor har de fået et anerkendt og uvildigt laboratorium til at teste de mest alm. ATP system på markedet. Resultatet kan ses ved at klikke på linket til højre.

Yderligere information

Variant

100 stk, 25 stk

UltraSnap_(DK) (782.705 KB)
US2020 (32.529 KB)
US2020 (32.529 KB)
US2020 (32.529 KB)
US2020 (32.529 KB)
US2020 (32.529 KB)
US2020 (32.529 KB)
US2020 (32.529 KB)
US2020 (32.529 KB)

Du kunne også være interesseret i...